Categorieën

Category - Gildensupport & Beelddenken

U bent hier:

Coaching in project Gildensupport

Harry gebruikt tijdens de coaching de socratische methode. Deze methode houdt in dat hij een oordeelvrij gesprek voert. Door neutraal te zijn en te blijven, voelen mensen zich gewaardeerd en komen verborgen talenten naar boven. Men weet vaak veel meer dan een gemiddeld persoon uit onze maatschappij; men is zich daar niet bewust van. De kwaliteiten van deze personen leiden vaak naar creatieve oplossingen. Men komt vaak met oplossingen die een ander nooit zou kunnen bedenken en oplossingen die heel goed gebruikt kunnen worden voor innovatie.
Lees meer

Ongekend talent

Organisaties hebben steeds meer behoefte aan getalenteerde en creatieve mensen.Het blijkt steeds lastiger om binnen een redelijke termijn geschikte mensen te vinden. Maar de bron kan dichterbij gevonden worden dan verwacht.
Lees meer

Van kansarm naar kansrijk

Potentie in creativiteit Er is een groep mensen in de samenleving, die hoogbegaafd, hooggevoelig, beelddenkend en denkend in geuren, kleren en sferen is. Het zijn hoedanigheden die grote creativiteit en een groot associatief vermogen in zich hebben. Eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor innovatie, zowel technisch als sociaal.
Lees meer