Hoe kunnen we helpen?

Categorieën

Profiel Procesmanager

U bent hier:
< Terug naar overzicht

Intro Snel denkende, breed opgeleide analytica zoekt werk als onderzoeker, adviseur en/of procesmanager in een mensgerichte kennisomgeving op het gebied van onderwijs en/of mens en organisatie.

Personalia Vrouw, 36 jaar, afgestudeerd in Nederlandse taal- en letterkunde, propedeuse biologie. Zowel alfa als bèta. Generalist met multidisciplinaire werkervaring. Gericht op taal en communicatie en op mensen en organisaties en de relaties hiertussen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarbij sterk geïnteresseerd in logische verbanden in inhoudelijk complexe onderwerpen.

Ambitie Verwerven van een functie als onderzoeker, procesmanager en/of adviseur in een (kleine) mensgerichte kennis-/onderzoeksorganisatie en daarin: mensen op weg helpen en adviseren bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, liefst in relatie met hun organisatie inzicht geven in het optimaliseren van de snelheid en effectiviteit van processen.

Motivatie Snel, vraaggestuurd en door middel van communicatie met anderen een probleem analyseren, mogelijkheden inschatten en creëren om processen te optimaliseren en ontwikkeling en efficiëntie te genereren, waarbij de belangen van mens en organisatie optimaal op elkaar zijn afgestemd. Hierbij zijn inhoudelijke uitdaging, persoonlijke ontwikkeling, resultaat en beweging belangrijk.

Kwaliteiten Verbaal sterk, snel, analytisch sterk, betrokken, sturend, goed zicht op processen en de consequenties, vooruitdenken, humor, goed in knelpunten analyseren en structuur aanbrengen, kort en krachtig, overtuigend, generalist, taal en cijfers (alfa en bèta).

Perspectief Uitgroeien tot onderzoeker/procesmanager/adviseur van processen binnen organisaties in relatie tot de mensen die hier deel van uitmaken. De inhoud moet bij voorkeur kortdurend en inhoudelijk complex zijn, waarbij taal en communicatie als middel dienen om het doel te bereiken.

Omgeving Mensgerichte kennis-/onderzoeksomgeving met aandacht voor ontwikkeling en kwaliteit. Kernwoorden: positief, vertrouwen, vrijheid (ruimte), structuur, verantwoordelijkheid, direct, mensgericht, relaxed, to the point, duidelijk, sociaal, reflectie, motiverend, gericht op beweging, open, eerlijk, korte lijnen, leidinggevende: motivatie, spiegeling en confrontatie, kort en krachtig.

Inhoud